Hikvision DS-2CD2387G2-LU 8MP (4K) AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter

De Hikvision DS-2CD2387G2-LU 4K AcuSence ColorVu IP camera is binnenkort in wit en zwart leverbaar. Deze 8MP (4K) turrent / dome camera geeft ook in het donker beeld in kleuren door slim gebruik te maken van wit licht! De camera is voorzien van een ingebouwde microfoon en sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is!

Deze camera kan gezichten en voertuigen onderscheiden van andere bewegingen zodat u minder valse meldingen bij beweging binnen krijgt.

In de afbeelding hier onder kunt u het verschil zien tussen infra-rood en wit licht techniek, links onder is de ColorVu camera met een 2.8 mm lens.

Momenteel hebben wij alleen het witte model met een 2.8 mm en 4 mm lens in voorraad, de andere modellen hebben een levertijd van 1 tot 6 weken.


Verschillen Hikvision ColorVu
omschrijving

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD2387G2-LU
€ 578,38
Hikvision DS-2CD2387G2-LU 8MP (4K) AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar AcuSense Camerabeveiliging in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.