9,2

268 customer reviews

Bedrade huisdiervriendelijke bewegingsdetector met bedraad magneetcontact

Deze set hebben wij speciaal voor u samengesteld zodat u het binnenscherm van uw intercomsysteem ook als alarmsysteem kunt gebruiken.

De JS-22 bedrade bewegingsdetector met 2 meter kabel is bedoeld om beweging van het menselijk lichaam binnen gebouwen te detecteren welke op borsthoogte geplaatst dient te worden. Met behulp van twee sensoren zorgt de bewegingsmelder voor een betere immuniteit tegen activering door bewegende huisdieren.

Te samen met het magneetcontact voor in- of opbouw en 2 meter kabel maakt deze set compleet.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
JS-22-410-TF
€ 68,00

Het signaal van de bewegingsmelder wordt verwerkt door een meervoudige signaal analyse, welke ervoor zorgt dat er een uitstekende gevoeligheid en een hoge immuniteit voor valse alarmen gerealiseerd wordt. Detectie analyse kan worden aangepast aan de verhoging van de immuniteit (indien geïnstalleerd op een problematische locatie). De detector onderscheidt zich met een uitstekende immuniteit tegen hoogfrequentie interferentie en andere ongewenste signalen. De detector kan worden geïnstalleerd op een vlakke wand of in een hoek. De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. JS-22-410-TF
Manufacturer Jablotron
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Bedrade huisdiervriendelijke bewegingsdetector met bedraad magneetcontact kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.