Jablotron brengt alarmsysteem voor basisbeveiliging - Complete Beveiliging

Klik hier voor een overzicht van Hikvision producten!
Klik hier voor de voorwaarden!
EDENCO 10 jaar jong!
Alleen het beste is goed genoeg!


Welkom!

Jablotron brengt alarmsysteem voor basisbeveiliging

Jablotron komt met een professioneel systeem voor kleinere inbraakinstallaties. De centrale JA-100K is hybride, dus geschikt voor bedrade en draadloze componenten.

Jablotron brengt alarmsysteem voor basisbeveiliging

De nieuwe JA-100K alarmcentrale wordt de Enterprise serie genoemt en biedt maximaal 32 draadloze of busapparaten, 32 gebruikerscodes, vier secties en vier programmeerbare PG-uitgangen.

Er zijn tien onafhankelijke schema’s, kunnen er SMS-berichten en spraakrapporten naar maximaal acht gebruikers worden gestuurd, zijn er vijf ARC’s (particuliere alarmcentrales) in te stellen en zijn er vijf selecteerbare protocollen voor een ARC.
Verder is de centrale voorzien van een geïntegreerde LAN-communicator, die datacommunicatie mogelijk maakt met een ARC en de JABLOTRON CLOUD, waarmee het gebruik van de MyJABLOTRON applicatie volledig gebruikt kan worden.
De centrale bevat verder een busterminalbord voor busverbinding en een connector voor een ingebouwde radiomodule (JA-111R). De centrale mag alleen worden geïnstalleerd door een ervaren installateur met een geldig certificaat afgegeven door Jablotron.

De advies prijs van de nieuwe JA-100K Enterprise alarmcentrale t.o.v. de JA-101K Midway alarmcentrale scheelt 45%, dat is dus aanzienlijk.

Klik hier voor meer informatie!

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register