Begin 2019 komt Hikvision met de nieuwe Hik-Connect App

Begin 2019 komt Hikvision met de nieuwe Hik-Connect App

De reden is dat de huidige Hik-Connect versie een push gebruikt met algemene prioriteit, dit soort push zal worden uitgesteld om te verzenden wanneer telefoon in de inactieve modus is of het besturingssysteem van de telefoon de App in energiezuinige modus heeft staan om het energie verbruik te besparen. In sommige situaties wordt zelfs de WiFi van de telefoon uitgezet als de telefoon enige tijd niet gebruikt wordt.

Concluderend is het probleem dat er nu geen push meldingen direct doorkomen hoofdzakelijk veroorzaakt doordat SmartPhone fabrikanten hun firmware zo hebben aangepast om de batterij levensduur te verlengen dat producten van derde partijen hier nu last van ondervinden.

Het goede nieuws is dat Hikvision aan ons aangegeven heeft dat in Q1 2019 deze met versie 3.7.x komt welke de Keep-Live-functie gaat ondersteunen waardoor de vertraging van alarm-push wordt verminderd. Deze andere manier is alarm-push met hoge prioriteit, wat de FCM-service toestaat om het apparaat te wekken uit idle mode en de push te sturen.

Hopelijk brengen wij met deze blog voor jullie duidelijkheid aangaande dit onderwerp.