Hikvision All-in-one, 8 kanaals NVR in een 22 inch LED scherm met de mogelijkheid om advertenties en/of boodschappen te tonen

Dit unieke model is een 8 kanaals NVR die verwerkt is in een fraai 22 inch scherm!

Het toestel is voorzien van een 22″ LCD-monitor, ontworpen om het dubbele van de operationele levensduur te bieden vergeleken met traditionele LCD monitor. De ingebouwde IP camerarecorder ondersteunt tot 8 netwerkcamera's van max. 6MP. U kunt ook HDMI/VGA op dit scherm aansluiten, waardoor deze als monitor van bijvoorbeeld een PC kan dienen.

Daarnaast is de All-in-One NVR voorzien van een USB-poort waarmee u video en audio-bestanden kan importeren en afspelen. Deze kunt u middels een speciaal reclame kanaal weergeven op het scherm. Zo kunt u deze NVR met monitor tevens toepassen als reclamescherm.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-7600NI-E1/A
Aanbiedingsprijs € 450,00 Normale prijs € 1.067,22
Hikvision All-in-one, 8 kanaals NVR in een 22 inch LED scherm met de mogelijkheid om advertenties en/of boodschappen te tonen kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Recorders IP Digitaal (NVR) in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.