Network Optix Nx2 is een kleine NVR voor IP-camera's met 1TB opslag

De Network Optix Nx2 is een compacte NVR voor 8 4MP IP-camera's en licentie voor 2 camera's, waarmee u videobeelden automatisch opneemt en terug kunt kijken. De netwerk videorecorder biedt capaciteit voor één HDD met 1TB opslag.
Sluit maximaal 4 IP-camera's aan op de Network Optix Nx2 en sla de camerabeelden automatisch op op een HDD (eventueel uitbreidbaar met NAS). U kunt live meekijken, maar ook opgeslagen videobeelden terugkijken. Indien u meer dan 2 camera's wilt aansluiten, dan kunt u uw Network Optix Nx2 systeem uitbreiden met 8 extra units (voor 10 camera's in totaal).
Handig aan de Network Optix network video recorder is dat deze automatische fail-over ondersteunt. Dit betekent dat elke NVR tijdelijk de functie van maximaal twee units kan overnemen, mochten deze onverhoopt uitvallen.

Wil je testen hoe goed deze software is? Download hier een gratis demo.
Je kan deze demo 30 dagen gebruiken met 4 camera's.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
NX2
€ 749,00
Network Optix Nx2 is een kleine NVR voor IP-camera's met 1TB opslag kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Recorders IP Digitaal (NVR) in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.