Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-2CD2365FWD-I 6MP EXIR DarkFighter Dome camera met 30m IR (wit en zwart)

Deze Hikvision DS-2CD2365FWD-I Gold Lijn EXIR camera bevat de absolute pareltjes van techniek. Camera's in deze lijn beschikken over meerdere slimme analyses zoals crossline, intrusion, object left en object taken techniek. Zo kan de camera dus detecteren dat een object uit de scene wordt weggenomen, of dat een persoon de ruimte betreed.

De EXIR dome is voor het eerst voorzien van een SD-card slot, daarnaast is er in de behuizing extra ruimte gemaakt om de bekaling gemakkelijk weg te werken.
Tevens is de behuizing nu IP67 en alle modellen zijn voorzien van 120dB True WDR waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven.
Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.
De EXIR domes zijn voorzien van een 5MP lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. Door deze Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren!

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD2365FWD-I
Aanbiedingsprijs € 239,00 Normale prijs € 354,53
Hikvision DS-2CD2365FWD-I 6MP EXIR DarkFighter Dome camera met 30m IR (wit en zwart) kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP Vast in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.