Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-2CD4D26FWD-IZM Full HD Darkfighter Light dome met HDMI uitgang en motorzoom

De nieuwe Full HD Darkfighter dome camera van Hikvision met HDMI video uitgang om direct spotmonitor aan te sluiten. Met deze camera's is het mogelijk om slechts bij 0,002 lux een kleurenbeeld te krijgen!
Deze camera is voorzien van een en heeft vele slimme technieken en o.a. een 1/1.8" lens en beschikt verder over alle Smart functies zoals o.a. aan Face detectie, Intrusion detectie, detectie bij achterlaten en weghalen van voorwerpen en nog veel meer. Bovenin de dome is een lege ruimte waar u alle kabels kunt wegwerken en is er een speciale IR afscheiding in de dome aangebracht waardoor geen enkele reflectie van de IR LED's in de camerabeelden meer is! Tevens beschikt camera over 120db true WDR door gebruik te maken van een dubbele sluitertijd.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD4D26FWD-IZM
€ 888,14
Hikvision DS-2CD4D26FWD-IZM Full HD Darkfighter Light dome met HDMI uitgang en motorzoom kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP Vast in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.