Welk Hikvision video-intercomsysteem past het beste in mijn situatie?


Als u gebruik wil maken van een RIF tag lezer aan de buitenunit om het elektronisch deurslot aan te sturen moet u gebruik maken van één of meerdere binnenschermen, deze is namelijk de controler over welke pas (tag) wel of geen toegang heeft tot deze aansturing. Deze buitenposten beginnen met het modelnummer DS-KV of DS-KD. Daarin tegen kunt u met elke configuratie via de MacOS en Android Hik-Connect App een elektronisch deurslot aansturen, dus u er is altijd sprake van een push-bericht, LIVE video en tweeweg audio als uw Smartphone en/of Tablet internetverbinding heeft met het video-intercomsysteem.

Van alle Hikvision videointercom buitenposten kan alleen model DS-KB8112-IM worden gebruikt met of zonder binnenscherm, werkt over normale PoE, en kunnen de beelden op een Hikvision recorder worden opgenomen bij bewegingsdetectie. Voor dit model hebben wij dus ook een firmware om zonder binnenpost een elektronisch deurslot te schakelen of een bestaande deurbel aan te sturen.
Voor alle andere buitenposten heeft u dus één om meerdere binnenschermen nodig, een speciale PoE switch van Hikvision of losse 12VDC voedingen en kunnen de beelden alleen continu op een recorder worden opgenomen.

Als u twijfelt aan welke configuratie het beste in uw situatie past neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Wij geven na aankoop altijd éénmalig online ondersteuning bij het configureren van uw video-intercomsysteem.

 1. DS-RVSKV-Z
  Vrijstaande RVS zuil t.b.v. Hikvision IM buitenposten

  Prijs op aanvraag!

  Prijs op aanvraag!

 2. DS-K2M060
  Hikvision DS-K2M060 Secure Module
  Aanbiedingsprijs € 89,00 Normale prijs € 117,37
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar IP deur & video intercom vast in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning.