Login voor onze actie prijzen!

Tweede generatie 2-draads video intercom set van Hikvision

Deze complete 2-draads video intercom set van Hikvision met gratis Hik-Connect App functie kunt u uw oude intercom vervangen zonder andere bekabeling aan te brengen. Nu nog geen intercomsysteem? Geen probleem.., u kunt gewoon de twee huidige aansluitdraden van uw beldrukker gebruiken om hier de buitenpost op aan te sluiten.

De cameramodule van de Hikvision 2-draads modulaire intercom zorgt er voor dat alles perfect in beeld is. Dankzij de 2MP camera mét WDR is tegenlicht geen enkel probleem voor deze camera. Dankzij de openingshoek van 180° is er een goed overzicht van de situatie. U kunt op deze module desgewenst meerdere componenten aansluiten zoals bijvoorbeeld een codebedienpaneel of paslezer. Tevens kunt u in deze intercommodule de aansturing van uw elektronisch deurslot aansluiten.

De DS-KH6320-WTE2 binnenpost is specifiek bedoelt voor de nieuwe Hikvision 2-draads intercom oplossing. Een nieuw design met een 7-inch 'capacitive touch' paneel met ingebouwde microfoon en speaker. Deze binnenpost kan met 2-draads bekabeld worden aan de verdeler, maar kan ook draadloos via het WiFi netwerk verbonden worden. Dan moet de binnenunit gevoed worden met een losse 12VDC voeding en de unit een vast IP adres krijgen van uw internetmodem. Het is namelijk de binnenpost welke met de Hik-Connect App verbinding maakt. Op het binnenscherm kunnen desgewenst IP camera's binnen uw eigen netwerk worden toegevoegd zodat de LIVE beelden hierop zichtbaar zijn.

De nieuwe Hikvision 2-Draads Video/Audio Verdeler wordt gebruikt om maximaal 6 binnenpost(en) en buitenpost(en) te voorzien van stroom en data. Of het nu alleen om 1 buitenpost gaat welke gekoppeld moet worden of meerdere apparaten, de DS-KAD706 kan via een 2-draads netwerk simpel verbonden worden. Door deze verdeler met een netwerkkabel op uw internetmodem aan te sluiten kunnen de componenten van het video-intercomsysteem binnen en buiten uw eigen netwerk communiceren.

LET OP! Sterkstroom werkzaamheden m.b.t. de voeding moeten officieel worden uitgevoerd door een erkende elektricien.

Deze set wordt geleverd met:
  • DS-KD8003-IME2 (buitenunit met camera, 1 beldrukker en slotaansuring)
  • DS-KD-ACW1 (opbouwframe) of DS-KD-AFC-1 (inbouwframe)
  • DS-KAD706 (internet unit verdeler)
  • DS-KAW60-2N (voeding voor internetverdeler)
  • DS-KH6320-WTE2 (7 inch touchscreen binnenunit)
  • WDP32GSD (micro SD kaartje voor de opslag van beeld en geluid)

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-KIS702
€ 623,15
Tweede generatie 2-draads video intercom set van Hikvision kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision 2 draads video intercom modulair in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.