Hikvision DS-K1104M robuuste MiFare kaartlezer met of zonder codetoetsen

De DS-K1104Mx is een vandaalbestendige kaartlezer uit de toegangscontrole lijn van Hikvision. De kaartlezer kan aangesloten worden via RS-485 of Wiegand. 
De fraai vormgegeven kaartlezer kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De kaartlezer kan MiFare kaarten lezen en aangesloten worden op de Basic+ en Pro Complete deurcontrollers van Hikvision.

RS-485 vs Wiegand
Hikvision kaartlezers zoals de DS-K1104M zijn voorzien van aansluitmogelijkheden voor zowel Wiegand als RS-485.
Wiegand heeft als potentieel nadeel dat er meer aders (7) nodig zijn om de juiste aansluiting te realiseren. Hierna is echter geen programmering in de lezer meer nodig en kan alles via de software ingesteld worden.

RS-485 heeft als voordeel dat er minder aders nodig zijn (4). Een ander groot voordeel van RS-485 is dat de lezer twee-weg communicatie ondersteund met de deurcontroller. Tevens kan bij RS-485 in een bus-vorm worden gewerkt ipv ster-topologie. Bij RS-485 is het om deze reden echter noodzakelijk om de lezers via dipswitch het bijbehorende adres te geven. De volgorde is van invloed op de instelmogelijkheden en vraag derhalve aandacht bij het maken van de instelling. Lezers die als ingaand worden gezien worden oneven genummerd, lezers die gebruikt worden bij het uitgaan van de beveiligde zone worden als even genummerd.

Mifare 1 card, Supports RS485 and Wiegand(W26/W34) protocol, Tamper-proof alarm, Dust-proof, Vandal Proof, IP 65, Applied for 86 & 120 Gang Box

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-K1104M
€ 152,46
Hikvision DS-K1104M robuuste MiFare kaartlezer met of zonder codetoetsen kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP toegangscontrole in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.