Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-K1A802 standalone kaartlezer met vingerprint, MiFare of ME

De DS-K1A802xF-1 is een kaartlezer met ingebouwde vingerprint lezer en drukknoppen uit de toegangscontrole lijn van Hikvision.

Toegang kan verkregen worden middels een code, toegangskaart of vingerafdruk. Via de display wordt informatie getoond zoals de tijd, het wel of niet goedkeuren van de aangeboden informatie of bijvoorbeeld aanwezigheidsinformatie. De module is uitermate geschikt om als prikklok te werken en gecombineerd met toegang ook een logboek vast te leggen van de aanwezigheid.

Er kunnen 32 verschillende shifts worden geprogrammeerd, 32 verschillende soorten manuren als ook vakantie schema's. De informatie wordt gemakkelijk als rapport gegenereerd en kan bijvoorbeeld via USB geëxporteerd worden.

De standalone module kan alleen binnen worden toegepast.

EM vs MiFare
Hikvision levert kaartlezers met de mogelijkheid om EM danwel MiFare te lezen. Deze keuze zit in de lezer en is niet software-matig aan te passen. MiFare kent een zwaardere encryptie. Wanneer er al andere EM oplossingen aanwezig zijn kan er ook voor EM worden gekozen.

- leesafstand 5cm
- geheugen voor 800 vingerprints, max 10 per persoon
- geheugen voor max 800 kaarten
- geheugen voor max 50.000 gebeurtenissen
- stand-alone, kaarten, vingerprints en codes kunnen lokaal worden geprogrammeerd
- 2.8"LCD scherm
- werktemperatuur -10°C ~ 55°C
- 140mm x 155mm x 30mm
- 12V DC, 1A

LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in Mifare card reading module, Storage with 800 cards, 800 fingerprints and 50,000 access control events; Supports Time Attendance function, generating Reports Automatically, Optical Fingerprint Module; Uplink Communication: TCP-IP.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-K1A802
€ 216,59
Hikvision DS-K1A802 standalone kaartlezer met vingerprint, MiFare of ME kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP toegangscontrole in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.