Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-K1T331W Toegangscontrole met gezichtsherkenning

Met de DS-K1T331W Face Recognition Terminal van Hikvision is er nu een voordelige oplossing voor gezichtsherkenning. Het apparaat heeft een eigen database waarin 300 gezichtspatronen opgeslagen kunnen worden.

Mochten er meer personen herkend moeten worden, dan is het ook mogelijk de de Hikvision Face Recognition Terminal te koppelen aan een kaartlezer. De capaciteit wordt dan verhoogd naar 1500 personen. Het apparaat werkt met een 2MP camera en speciale technologie die ervoor zorgt dat niet op foto’s van geautoriseerde personen wordt gereageerd. Wel is het mogelijk om personen via een foto in te voeren. Er zijn aansluitingen voor USB, aansturing van een elektrisch slot, een deurcontact, een sabotage-alarm, een knop om de deur van binnenuit te openen en een RS-485-kabel. De voeding gebeurt met 12V DC.

- 3.97″ LCD Touchscreen- 2MP Camera
- Face Capacity: 300
- Card capacity: 1,500 (when connected to an external card reader)
- USB en RS-485 aansluiting
- Aansturing elektronisch deurslot
- Ingang deurcontact
- Ingang deur open
- Voeding 12VDC 1A

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-K1T331W
€ 470,69
Hikvision DS-K1T331W Toegangscontrole met gezichtsherkenning kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP toegangscontrole in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.