Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-K1T341AMF-S Toegangscontrole met taglezer, vingerprint en gezichtsherkenning

Met de DS-K1T341AMF-S Face Recognition Terminal van Hikvision is er nu een voordelige toegangscontrole oplossing met ingebouwde tag- vingerprint lezer en gezichtsherkenning. Het apparaat heeft een eigen database waarin 1500 gezichtspatronen, vingerafdrukken en tags opgeslagen kunnen worden.

Het apparaat werkt met een 2MP camera en speciale technologie die ervoor zorgt dat niet op foto’s van geautoriseerde personen wordt gereageerd. Wel is het mogelijk om personen via een foto in te voeren. Er zijn aansluitingen voor USB, aansturing van een elektrisch slot, een deurcontact, een sabotage-alarm, een knop om de deur van binnenuit te openen en een RS-485 aansluiting. De voeding gebeurt met 12V DC.

- 4.3 inch LCD Touchscreen- 2MP Camera
- Face Capacity: 1500
- Card capacity: 1500 (when connected to an external card reader)
- USB en RS-485 aansluiting
- Aansturing elektronisch deurslot
- Ingang deurcontact
- Ingang deur open
- Voeding 12VDC 1A

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-K1T341AMF-S
€ 508,20
Hikvision DS-K1T341AMF-S Toegangscontrole met taglezer, vingerprint en gezichtsherkenning kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP toegangscontrole in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.