Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-K1T804 standalone kaartlezer, vingerprint lezer, MiFare of ME

De DS-K1T804xF-1 is een kaartlezer met ingebouwde vingerprint lezer en drukknoppen uit de toegangscontrole lijn van Hikvision.

Toegang kan verkregen worden middels een code, toegangskaart of vingerafdruk. De module is uitermate geschikt om als prikklok te werken en gecombineerd met toegang ook een logboek vast te leggen van de aanwezigheid.

Via de display wordt informatie getoond zoals de tijd, het wel of niet goedkeuren van de aangeboden informatie of bijvoorbeeld aanwezigheidsinformatie.

Er kunnen 32 verschillende shifts worden geprogrammeerd, 32 verschillende soorten manuren als ook vakantie schema's. De informatie wordt gemakkelijk als rapport gegenereerd en kan bijvoorbeeld via USB geëxporteerd worden.

De standalone module kan alleen binnen worden toegepast.

EM vs MiFare
Hikvision levert kaartlezers met de mogelijkheid om EM danwel MiFare te lezen. Deze keuze zit in de lezer en is niet software-matig aan te passen. MiFare kent een zwaardere encryptie. Wanneer er al andere EM oplossingen aanwezig zijn kan er ook voor EM worden gekozen.

- leesafstand 5cm
- geheugen voor 800 vingerprints, max 10 per persoon
- geheugen voor max 3000 kaarten
- geheugen voor max 100.000 gebeurtenissen
- stand-alone, kaarten, vingerprints en codes kunnen lokaal worden geprogrammeerd
- 2.8"LCD scherm
- werktemperatuur -10°C ~ 55°C
- 205mm x 76.5mm x 37mm
- 12V DC, 2A

LCD Display Standalone Access Control Terminal, Built-in Mifare card reading module, Storage with 3,000 cards, 3,000 fingerprints and 100,000 access control events;Support Access Control and Time Attendance Function, Optical Fingerprint Module; Uplink Communication: TCP-IP; Downlink Communication: RS485(Connect to Secure Module).

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-K1T804
€ 289,19
Hikvision DS-K1T804 standalone kaartlezer, vingerprint lezer, MiFare of ME kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP toegangscontrole in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.