Gong in wit of zwart met 24VAC voeding voor DS-KB6003-WIP

Deze akoestische deurbel in zwart of wit met Din rail beltransformator hebben wij uit eigen ervaring samengesteld zodat de Hikvision DS-KB6003-WIP IP deurbel buiten de App ook goed functioneerd in combinatie met een 12 Volt akoestische gong. Deze gong moet zonder batterij op de contacten 0 en 3 in sersie met de intercom worden aangesloten.

Een normale deurbel in Nederland werkt standaard op 8 Volt wisselspanning (AC), waarintegen de meeste landen 24VAC handteren.

Om de draadloze deurbel van Hikvision te gebruiken zonder een extra akoestisch signaal aan te sturen is alleen de 24VAC beltransformator i.c.m. de bijgeleverde weerstand en of gong nodig.

Ter verduidelijking.. In serieschakeling, 12V gong + 12V intercom = 24V voeding.

LET OP..! de beltransformator moet worden geinstalleerd door een erkende elektricien.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
GT
€ 32,00

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. GT
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Gong in wit of zwart met 24VAC voeding voor DS-KB6003-WIP kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.