9,2

268 customer reviews

Eerste 50% na verlenen van de opdracht

Delen algemene voorwaarden 2.7 Tenzij anders wederzijds vastgelegd, worden alle overeenkomsten met een contractwaarde gelijk aan of hoger dan Euro 1500,- gefactureerd in twee termijnen, te weten 50% bij verlenen van de opdracht en 50% bij het leveren van de bestelde goederen en/of diensten. Overeenkomsten met een contractwaarde van minder dan Euro 1500,- worden gefactureerd bij levering. 2.8 Bestaat de contractwaarde van de onder 2.7 genoemde overeenkomst uit een sommatie van separate deelleveringen, dan zal -als de vooruitbetaalde 50% van de totaalwaarde wordt overschreden door de waarde van de opgeleverde delen- de facturering van de resterende bedragen plaatsvinden naar rato van de opgeleverde resterende delen.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
50P1

Prijs op aanvraag!

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. 50P1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Eerste 50% na verlenen van de opdracht kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.