Login voor onze actie prijzen!

EZVIZ Alarmsysteem Starter Kit

De Alarm Starter Kit A1 is perfect voor het beschermen van uw huis omdat dankzij WiFi de aanwezigheid van indringers in real-time detecteert en waarschuwt.
Direct naar uw smartphone dankzij de App Ezviz! De A1 Alarm Starter Kit bevat een zeer compacte centrale met afmetingen van 100 x 121 x 17mm en een gewicht van slechts 136g!

Nadat de centrale is aangesloten maakt u met uw telefoon een foto van de QR code en de Ezviz app helpt u om stap voor stap alles in te stellen.

Deze set is voorzien van een T1 PIR detector met infrarood detectie (immuun voor dieren tot 25 kg) met een bereik van 12mx12m met een openingshoek van 100°. De T6 slimme positiedetector registreert bijvoorbeeld het openen / sluiten van deuren en ramen of kunt de detecor ook in een snoeplade leggen of aan een schilderij vast maken. Zodra de positie van de detector veranderd wordt er een alarm gegeven. Bediening is naast gebruik van de App ook mogelijk via de meegeleverde K2 afstandsbediening met paniek knop.

Tevens kunt u dit alarmsysteem gebruiken met IF This Then That (IFTTT met een VS account) zodat u slimme demotica schakelingen kunt maken.

- Tot 32 draadloze detectoren
- Wifi configuratie
- Hub maten 100 x 121 x 17mm. Gewicht 136g.
- Detector bereik T1 tot 12x12m motion-functie voor bewegingsdetectie
- Positiedetector o.a. voor deuren en ramen
- Voice gids om te helpen bij de systeemconfiguratie
- Aan te sluiten op de HD C2mini camera voor audio-, video- en alarmnotificaties
(MicroSD-kaart tot 64 GB in de C2mini is niet inbegrepen, aanbevolen gebruik van de Micro SD-kaart Class 10 en hoger)

Het alarmsysteem biedt tevens andere accessoires, zoals rookmelders, sirenes en camera's voor binnen en buiten.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
CS-A1-32W
Aanbiedingsprijs € 198,00 Normale prijs € 241,00
EZVIZ Alarmsysteem Starter Kit kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.