9,2

268 customer reviews

Hikvision DS-2DF8836IV-AELW 4K PTZ met 36x optische zoom, 200m IR en 120dB True WDR

Deze Hikvision DS-2DF8836IV-AELW 4K PTZ camera geeft beelden met een kwaliteit waar tot voor kort alleen over gedroomd kon worden. De hoge 4K resolutie wordt gekoppeld aan 36x zoom waardoor u optimaal de kwaliteit van het beeld kunt benutten. Afstanden van honderden meters zijn met deze techniek geen enkel probleem!. Met de Day / Night-lens, biedt de camera meer details over uitgestrekte gebieden. Uniek aan deze PTZ camera is dat hij 20 graden door zijn horizontale as kan draaien, waardoor ook in de ingezoomde stand de PTZ nog omhoog kan draaien om de optimale beelden te geven.

I.v.m. de grote vraag naar deze 4K PTZ camera is de levertijd momenteel 6 weken.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2DF8836IV-AELW
Aanbiedingsprijs € 4.848,00 Normale prijs € 8.553,49

Deze 4K PTZ-camera beschikt ook over een brede waaier van slimme functies, zoals gezichtsherkenning, inbraakdetectie, crossline-detectie. Deze eigenschappen worden gecombineerd met de slimme tracking, hetgeen de camera in staat stelt om elke geleidelijk bewegend object op te sporen en te volgen. Smart Anti-mist en EIS (Electronic Image Stabilization) worden verder gebruikt om de beeldkwaliteit in uitdagende omstandigheden te verbeteren. Deze 4K Smart PTZ opent nieuwe mogelijkheden voor de 24-uurs cameratoezicht en is de algemene kwaliteit van de camera door de IFSEC Safety & Fire Excellence Awards erkend als een finalist in de catagorie "CCTV Camera Equipment of the Year". De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. DS-2DF8836IV-AELW
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Hikvision DS-2DF8836IV-AELW 4K PTZ met 36x optische zoom, 200m IR en 120dB True WDR kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.