Hikvision DS-HIK-IP-INT-D complete video intercom set met IR verlichting (zonder RIF tag lezer)

In deze complete intercomset van Hikvision vindt u een buitenpost, binnenpost en de benodigde voedingen.

De Hikvision DS-KB8112-IM buitenpost biedt u superscherpe HD beelden van de buitensituatie en een zuivere audioverbinding waardoor u duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker.
Zie hier de laatste firmware waarmee u deze IP buitenunit met deurbel of deurslot funktie kunt gebruiken.

De binnenpost DS-KH6310-WL is een fraai vormgegeven binnenpost voor het Hikvision video-intercomsysteem. Via het heldere touchscreen kunt u uw intercom bedienen en uw IP camera's bekijken. Wanneer de binnenpost deel is van een appartementencomplex kunt u ook via de binnenpost contact maken met andere bewoners. De krachtige audio instellingen filteren een mogelijke echo weg en zorgen voor een goede verbinding met de buitenpost. Tevens is het ook mogelijk om met de binnenpost naar een PC te bellen waar iVMS-4200 software op staat. U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-HIK-IP-INT-D
Aanbiedingsprijs € 379,00 Normale prijs € 784,08
Hikvision DS-HIK-IP-INT-D complete video intercom set met IR verlichting (zonder RIF tag lezer) kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.