Hikvision DS-HIK-IP-INT-D complete video intercom set met IR verlichting (zonder RIF tag lezer)

In deze complete intercomset van Hikvision vindt u een buitenpost, binnenpost en de benodigde voedingen.

* Om deze buitenunit te gebruiken heeft u deze firmware nodig voor uw buitenunit, momenteel alleen nog in Engelstalige beschikbaar, wij zijn bezig om ook de Nederlandstalige versie te ontwikkelen.

 De Hikvision DS-KB8112-IM buitenpost biedt u superscherpe HD beelden van de buitensituatie en een zuivere audioverbinding waardoor u duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker.

De binnenpost DS-KH6310-W is een fraai vormgegeven binnenpost voor het Hikvision video-intercomsysteem. Via het heldere touchscreen kunt u uw intercom bedienen en uw IP camera's bekijken. Wanneer de binnenpost deel is van een appartementencomplex kunt u ook via de binnenpost contact maken met andere bewoners. De krachtige audio instellingen filteren een mogelijke echo weg en zorgen voor een goede verbinding met de buitenpost. Tevens is het ook mogelijk om met de binnenpost naar een PC te bellen waar iVMS-4200 software op staat. U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken.

-Voeding: 2 stuks 12V 1Ah
-195.8 mm × 132.8 mm × 17.5 mm
-7" touchscreen
-Live view van camera's uit het netwerk
-Voice message functie
-Auto-respond en niet-storen functie

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-HIK-IP-INT-D
Special Price € 435,00 Regular Price € 784,08

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. DS-HIK-IP-INT-D
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Hikvision DS-HIK-IP-INT-D complete video intercom set met IR verlichting (zonder RIF tag lezer) kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.