Hikvision DS-HIK-IP-INT-C complete IP video intercom set met toegangscontrole en IR verlichting

In deze complete video- intercomset van Hikvision vindt u een buitenpost, binnenpost en de benodigde voedingen. Het IP video- intercomsysteem met toegangscontrole van Hikvision maakt het mogelijk om altijd te zien wie er voor de deur staat.

De HD camerabeelden worden perfect weergegeven op de fraaie 7 inch binnenpost(en). Ook uw telefoon en of tablet krijgt via WiFi en 3G/4G een melding en heeft u op afstand LIVE beeldweergave, tweeweg audio en kunt u de deur ontgrendelen of uw overheaddeur openen. Heeft u echt niet de mogelijkheid om te antwoorden? Uw bezoek kan een een bericht inspreken welke u op een later tijdstip kunt beluisteren.

Optioneel kunt u meerdere camera’s aan dit systeem koppelen zodat u ook binnen het overzicht behoud. Dus nooit meer iemand voor niets bij u aan de deur geweest, nooit meer wachten op een transporteur, u kunt er op uit!

De Hikvision DS-KV8102-IM buitenpost biedt u superscherpe beelden van de buitensituatie en een zuivere audioverbinding waardoor u duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker.
De binnenpost DS-KH6310-W is een fraai vormgegeven binnenpost voor het Hikvision video-intercomsysteem. Via het heldere touchscreen kunt u uw intercom bedienen en uw IP camera's bekijken.

Wanneer de binnenpost deel is van een appartementencomplex kunt u ook via de binnenpost contact maken met andere bewoners. De krachtige audio instellingen filteren een mogelijke echo weg en zorgen voor een goede verbinding met de buitenpost. Tevens is het ook mogelijk om met de binnenpost naar een PC te bellen waar iVMS-4200 software op staat. U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken. Door gebruik te maken van de ingebouwde kaartlezer kunt u uzelf en vaste bezoekers gemakkelijk toegang verschaffen.

Dit is een setprijs, uiteraard kunnen wij dit slimme IP video intercom systeem met toegangscontrole voor u op maat installeren en configureren.

Voor meer informatie, een demo of advies bij u op locatie? Bel: 0174-764341.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-HIK-IP-INT-C
Aanbiedingsprijs € 450,00 Normale prijs € 905,08

-Voeding: 2 stuks 12V 1Ah -195.8 mm × 132.8 mm × 17.5 mm -7" touchscreen -Live view van camera's uit het netwerk -Voice message functie -Auto-respond en niet-storen functie De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. DS-HIK-IP-INT-C
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Hikvision DS-HIK-IP-INT-C complete IP video intercom set met toegangscontrole en IR verlichting kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.