Jablotron CU-07 Track en Trace inclusief Sim kaart

Jablotron CU-07 is de ideale track and trace module, deze module is zeer compact en daarnaast makkelijk te plaatsen. Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelf Service kunt u overal en altijd uw boot, motor of camper traceren en uw wagen of wagenpark,beheren.
De module hoeft enkel voorzien te worden van een simkaart, aangemeld te worden (éénmalig), en aangesloten te worden op de sigarettenaansluiting /12 volt in de auto, boot of ander te beveiligen object. Dit alles zorgt voor een simpele en gemakkelijke installatie.

In de online applicatie, die data ontvangt via GPRS, kunt u het geschiedenis log zien en een overzicht van al uw ritten. Gegevens van het toestel moet worden verwerkt door de server, zonder deze kosteloze koppeling is de module niet uit te lezen.

Gebruik van de Jablotron Web Zelf Service is en blijft gratis, u betaald dus geen licentie kosten e.d., enkel de aanschaf van de hardware met de simkaart.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
CU-07
Aanbiedingsprijs € 349,00 Normale prijs € 470,00
Jablotron CU-07 Track en Trace inclusief Sim kaart kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Mobiele video / tracking in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.