Hikvision DS-3E0105P-E Switch met 1 uplink en 4 PoE+ poorten tot 250 meter

De DS-3E0105P-E switch van Hikvision zijn ontworpen om optimaal uw netwerk in te richten.
Deze PoE+ switch is ingericht met een ingebouwde range-extender waardoor u maar liefst 250m bereik heeft met uw PoE voeding!

U bereikt deze afstanden door gebruik te maken van CAT6 bekabeling, daarnaast zijn de switches voorzien van een 4kV overspanningsbeveiliging.
Omdat camera's vaak buiten gemonteerd worden is het van groot belang dat de switch niet door een overspanning op één van de kabels kortsluiting maakt en uw camera netwerk plat legt. Om alle datapakketen van uw camera goed te kunnen verwerken zonder verlies van pakketten is een buffer noodzakelijk. Hikvision CCTV-switches beschikken over een buffer hiervoor, waardoor de switch optimaal ingericht is om camera beelden zonder verlies naar de recorder te brengen.

- 4 PoE+ poorten + 1 uplink netwerkpoort (100 Mbit)
- 58W PoE budget
- 448 Kbits RAM Data Buffer
- 4 kV overspanningsbeveiling

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-3E0105P-E
€ 53,24
Hikvision DS-3E0105P-E Switch met 1 uplink en 4 PoE+ poorten tot 250 meter kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Switches (PoE) in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.