VPN Switch met veilig netwerk voor een periode van 12 maanden

Safe Connections is ontworpen en ontwikkeld met het oog op optimale netwerkbeveiliging en beveiligt “device to device”.

Met deze techniek behoort het hacken van camerabeelden met een goed opgezette “device to device” VPN verbinding tot het verleden en kunt u zelf aangeven wie u toegang geeft tot uw netwerk.

Op dit moment zijn er ongeveer 400 VPN services, ieder met hun eigen voor- en nadelen Sommige gebruikers passen de dienst toe om zichzelf online anoniem te maken en zo toegang te krijgen tot bepaalde content, bijvoorbeeld een Amerikaanse versie van Netflix of toegang tot Ziggo GO vanaf het buitenland. Deze diensten maskeren slechts een deel van het verkeer.

VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Simpel gezegd wordt er een tunnel gemaakt van plek A naar plek B. Komt een gebruiker niet via deze “tunnel”, krijgt hij geen kans om het netwerk te betreden. Concreet betekent dit dat uw eigen netwerk, camera's, computers, printers, slimme thermostaten en andere netwerkapparaten voor een buitenstaander niet te benaderen zijn!

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
VPN1E
€ 124,99

Met dit instap abonnement voor de duur van 12 maanden geniet u de eerste twee maanden gratis van deze service. Nadien zonder opzegging 2 maanden vooraf zullen wij deze gerechtelijk factureren. Op dit jaarlijks abonnement gelden de voorwaarden zoals beschreven zijn in onze algemene voorwaarden.
U krijgt na aanschaf  van dit product de VPN switch met PostNL toegestuurd en per Email de gebruiksaanwijzing. 

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. VPN1E
Manufacturer EDENCO
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

VPN Switch met veilig netwerk voor een periode van 12 maanden kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.