Een webcam en/of weerstation op uw website !?


Door de technologie ontwikkelingen is de kwaliteit beter en zijn de prijzen minder geworden en dat is een goed gegeven. Hierdoor wordt het voor steeds meer mensen toegankelijk om online actuele weersinformatie en/of in combinatie met online beelden aan hun doelgroep live te tonen.

Genereer meer bezoekers naar uw website door middel van actuele weersinformatie en een live-streaming camera!

Strandpaviljoens, autowasstraten, jachthavens en tennisverenigingen zijn enkele voorbeelden uit ons portfolio.
Sinds de webcam bestaat embedden wij al deze beelden en vaak in combinatie met actuele weerstation informatie op de websites van onze klanten
.


Als u hier klikt dan ziet u een ander voorbeeld hoe actuele weergegevens en de substream livebeelden van een Hikvision DS-2CD2322WD-I aan het strand van Scheveningen.

Een goed weerstation hoeft in aanschaf niet zo duur te zijn.

Onze klanten maken vaak gebruik van het merk Oregon in combinatie met Weather Display Software.

 

 

 

  
Als u dit alles wilt uitbesteden, kunt u uiteraard een beroep op ons doen.

Het weerstation inclusief UV meter een barebone PC voor de dataopslag, het plaatsen / configureren en het embedden van de live weerdata op uw website kost bij ons € 799,- incl. BTW. De optionele 3 Mp HD IP webcam voor buiten van het merk Hikvision leveren wij voor € 198,- incl. BTW (met 1 jaar gratis gebruik van onze streaming server).

Advies op lokatie?
Voor advies bij u op lokatie rekenen wij advieskosten van € 65,- incl. BTW welke na advies op lokatie contant verekend dient te worden. Als u binnen 14 dagen na advies op lokatie opdracht van diensten en/of producten bij ons afneemt zullen wij deze op de eindfactuur in mindering brengen. Meer informatie?, vult u dan het contactformulier in.