Hikvision DS-2CD2327G2-LU 2MP AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter

De Hikvision DS-2CD2327G2-LU ColorVu IP camera met ingebouwde microfoon geeft ook in het donker beeld in kleur oplossing door slim gebruik te maken van wit licht! De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is!

Voor deze camera hebben wij speciale RTMP firmware om een live stream via YouTube te maken. Deze kunt u dan weer vrij makkelijk op uw website plaatsen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld kerken welke diensten willen streamen of strandpaviljoens welke een sfeerimpressie willen tonen via hun website.

In de afbeelding hier onder kunt u het verschil zien tussen infra-rood en wit licht techniek, links onder is de ColorVu camera met een 4mm lens.

Verschillen Hikvision ColorVu
omschrijving

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD2327G2-LU
€ 375,10
Hikvision DS-2CD2327G2-LU 2MP AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar AcuSense Camerabeveiliging in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.