Wat is Turbo?

Turbo is de naam voor de nieuwe analoge Hikvision lijn, ook wel HD-TVI genoemd.


Deze techniek (ook wel vroeger bekend als HD-SDI) zorgt voor Full HD beelden over (bestaande) coax bekabeling, afstanden tot 500m en met Turbo 4.0 zelfs tot 1500 meter is met deze cameratechniek geen probleem.
Met de TURBO camera's van Hikvision kan een resolutie gehaald worden tot en met 8MP (4K) , echter moeten de Turbo camera's wel aangesloten worden op passende een Tibride Turbo Recorder. Deze recorders ondersteunen analoge / turbo camera's en IP camera's.

Nieuw zijn de ColorVu camera's (zonder PoC) met i.p.v. infrarood wit licht gebruiken zodat in het donker ook de beelden in kleur worden weergegeven (selecteer in het filter links van de pagina "Met wit licht verlichting").
De PoC techniek welke staat voor Power over Coax, dit houd in dat over een enkele coaxkabel zowel het beeldsignaal als de voeding loopt (selecteer in het filter links van de pagina "Met PoC").

Camera's voor op de oudere TURBO recorders (HGHI en HGHQ) recorders kunt u de 3MP variant kiezen, graag even melden bij uw order dan zullen wij de camera terug naar 2MP zetten zodat deze dan compatible is met uw HGHI of HGHQ Turbo recorder.

Aan de linker kant van deze pagina kunt u diverse productfilters toepassen zodat u snel een overzicht krijgt aangaande uw wensen.13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's TURBO HD in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.