Hikvision Pro Webcams

Professionele webcams van Hikvision geven in alle lichtomstandigheden een goed beeld.


Tegenwoordig zijn vergaderingen op afstand, leren op afstand en thuiswerken normaal geworden voor mensen over de hele wereld. En daarvoor hebben computergebruikers goede webcams nodig. Daarom heeft Hikvision, wereldleider op het gebied van videotechnologie, zijn eigen webcamserie ontworpen met audio en video van wereldklasse, waardoor eersteklas producten zijn ontstaan.

De gloednieuwe lijn webcams van Hikvision bevat een breed scala aan opties om de perfecte pasvorm voor elke gebruiker in elk scenario te garanderen. Uitgerust met high edge-definitie, ruisonderdrukking en USB plug & play, je kunt het allemaal krijgen: beeldvorming van studiokwaliteit, kristalhelder geluid en gebruiksgemak.

Hikvision HIKIN Software

De producten uit de Hikvision webcamserie zijn uitgerust met exclusieve software genaamd HIKIN, waarmee de functionaliteit van uw webcam wordt uitgebreid. HIKIN maakt het snel en gemakkelijk om het beeld aan te passen, waardoor u het best mogelijke landschap en beeld krijgt. De HIKIN software geeft u: Een gelijktijdige gesplitste voorvertoning in vier schermen, voor meer flexibele schermwisseling Video export naar andere software rechtstreeks vanuit HIKIN. Geen opslag aan boord nodig, voor een betere ervaring bij het opslaan van inhoud Verticale video speciaal op maat gemaakt voor schermen van mobiele telefoons, aangezien het bekijken van de telefoon de meest populaire methode is die wereldwijd wordt gebruikt Gepersonaliseerde functies als overlay een logo, het wijzigen van de interface-skin en kies uw eigen voorkeurstaal.3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Webcams in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.