Login voor onze actie prijzen!

 

Hikvision Tribrid dat is TURBO, de nieuwe standaard voor HD beelden over coax bekabeling.


Deze HD-TVI techniek (ook wel vroeger bekend als HD-SDI) zorgt voor Full HD en zelfs 4K beelden tot 8MP over coax bekabeling, TURBO 3.0 en 4.0 recorders en cameras kunnen zelfs afstanden tot 1200m overbruggen zonder beeldverlies. Deze recorders ondersteunen oude analoge- en nieuwe TURBO- en IP camera's. In combinatie met de speciale TURBO camera's bestaat er nu dus een goede oplossing om (gefaseerd) uw huidig oude camerasysteem te vervangen welke over uw huidige coaxbekabeling werkt. Omdat de rekenwerk alleen door de recorder wordt gedaan zijn TURBO camera's ook een stuk goedkoper dan IP camera's, tevens heeft u geen vertraging in de beelden welke bij camerabeveiliging op basis van IP altijd aanwezig is. Zo leveren wij ook vaak deze producten voor nieuwe projecten, omdat de beeldkwaliteit perfect is en vaak goedkoper dan IP camera's met een NVR.
Nieuw is de PoC techniek welke staat voor Power over Coax, dit houd in dat over een enkele coaxkabel zowel het beeldsignaal als de voeding loopt (selecteer in het filter links van de pagina "Met PoC").

Aan de linker kant van deze pagina kunt u diverse productfilters toepassen zodat u snel een overzicht krijgt aangaande uw wensen.9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Recorders Tribrid (DVR + TURBO + NVR) in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.