Een thermische camera ziet meer dan het menselijk oog!


Ongekende detectiemogelijkheden en een scala aan toepassingen komen hiermee binnen handbereik. In het algemeen geld dat hoe hoger de temperatuur van een object is, hoe meer infrarode straling wordt uitgezonden. Een speciale camera kan deze straling detecteren op een zelfde manier als waarop een gewone camera zichtbaar licht detecteert. Thermische camera’s werken zelfs in totale duisternis, omdat het omgevingslicht niveau er niet toe doet. Door deze techniek spelen weersomstandigheden geen rol.

Deze thermische camera's kunnen ook worden gebruikt voor het detecteren van personen welke een hogere lichaamstemperatuur hebben dan normaal, ook wel Fever Screening Solutions genoemd. I.v.m. het Carona virus (COVID-19) kan de levertijd van deze camera's oplopen. Klik hier om de Solution Sheet te downloaden.

Thermische camera’s kunnen op grote afstanden en met uitzonderlijke nauwkeurigheid detectie uitvoeren, de camera ‘kijkt’ door regen, mist, wolken en zonlicht heen.


Voor meer informatie of een demonstratie belt u 0174-764341.
14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP Thermisch in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.