Hier vindt u de alarmsystemen van Hikvision en Jablotron.


Hikvision alarmsystemen voor thuisgebruik kunnen door u zelf geplaatst en geconfigureerd worden, deze werken in de zelfde Hik-Connect App als camera- en intercomsystemen, uiteraard helpen wij als nodig u op afstand met de configuratie.

Complete Beveiliging is al sinds 2012 Benelux Partner van Hikvision wat betekent dat wij mee helpen bij de ontwikkeling en dat wij 12 maanden extra garantie bieden op de door ons geleverde materialen.

Alarmsystemen van Jablotron dienen door een gecertificeerde installateur te worden geplaatst, geconfigureerd en geactiveerd.

Wij zijn sinds november 2015 erkend Jablotron installateur en geven 5 jaar garantie op Jablotron producten.
Omdat Jablotron een beschermt merk is worden er geen productprijzen van dit merk online weergegeven.

Complete Beveiliging kan de volledige installatie en nazorg op basis van project of werkelijke uren voor u realiseren, ons werkgebied voor installatiewerkzaamheden is maximaal 100 Km vanaf onze vestiging.

Voor een informatieve afspraak kunt u ons bellen of ons contactformulier invullen zodat wij een afspraak bij u of bij ons op locatie kunnen maken. Voor een offerteaanvraag kunt u ons offerteformulier invullen.

Ook voor het huren van een tijdelijk alarmsysteem kunt u bij ons terecht.


Geen producten gevonden voor deze selectie.
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Alarm installaties in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.