Login voor onze actie prijzen!

Alarmsystemen van Jablotron zijn verdeeld in drie groepen, Enterprice, Midway en Essex.


Jablotron Enterprice Jablotron Midway Jablotron Essex

Alle drie de systemen beschikken in basis over de zelde technologie met IFTTT mogelijkheid maar verschillen in het maximaal aantal mogelijk aangesloten zones, melders en gestuurde uitgangen.

Een Jablotron alarmsysteem is dan een standaard alarmsysteem, denkt u bijvoorbeeld aan een bewegingsmelder met foto-module, dus bij een alarm direct een foto kunnen bekijken op uw SmartPhone. Op afstand de garagedeur openen en sluiten of uw verlichting in- en uitschakelen. Maar de technologie staat niet stil bij Jablotron, door middel van de laats ontwikkelde Smart HUB i.s.m. PG Security Systems uit Nederland kan elk Jablotron alarmsysteem d.m.v. IFTTT (If This Than That) nu elke domotica koppeling aan met 100% zekerheid dat uw alarmsysteem veilig blijft.

Jablotron staat voor kwaliteit in product als in service, dus geen licentiekosten, geen kosten voor SMS doormeldingen, wel een echte gecertificeerde installateur met kennis van zake en gecertificeerd. 

Alarmsystemen van Jablotron dienen door een gecertificeerde installateur te worden geplaatst, geconfigureerd en geactiveerd. Complete Beveiliging kan dit op basis van project of werkelijke uren voor u realiseren, ons werkgebied voor installatiewerkzaamheden is maximaal 100 Km vanaf onze vestiging te Naaldwijk.

Wij zijn sinds november 2015 erkend Jablotron installateur en geven 5 jaar garantie op Jablotron producten.
Omdat Jablotron een beschermt merk is worden er geen productprijzen van dit merk online weergegeven.
Voor een afspraak vult u ons contactformulier in, voor scherpe offerteaanvraag kunt u ons offerteformulier invullen.

Een tijdelijk alarmsysteem bijvoorbeeld voor direct na de oplevering van uw nieuwe woning? Wij helpen u graag!2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Jablotron alarmsysteem in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.