Beveiligingscamera's t.b.v. procesbeveiliging zijn niet meer weg te denken in en rondom de tuinbouw.

Beveiligingstechnieken zijn nodig om onze eigendommen, processen, handel en veiligheid te beschermen.

Wat kunnen wij wat ons zo uniek maakt qua camerabeveiliging, toegangscontrole, procesbewaking en ICT voor in de glastuinbouw?!


Beveiligingscamera's

Mist u lege veilingkarren? Wie heeft er nu weer tegen de gevel aan gezeten? Hebben ze de vuilcontainer al geleegd? Even de camerabeelden terug kijken.
Onze Full HD TURBO camera's kunnen over één aderpaar een afstand tot 1500 meter overbruggen zonder beeldverlies.
Om een sitiatie te schetsen, dat kunnen dus vier camerabeelden zijn over één afgeschermde netwerkkabel i.p.v. vier losse coaxkabels.
Bedenkende dat één coaxkabel over een lengte van 500 meter duurder is dan één camera dan bespaart u ruim de helft in aanschafkosten.

Toegangscontrole

Heeft u internet bij u op locatie? Dan hebben wij een videointercomsysteem waarmee u op uw smartphone de (overhead)deur kunt openen.
Overal ter wereld zien wie er voor de deur staat, met elkaar kunnen spreken en via de Hik-Connect app de (overhead)deur, poort of hek openen.
Voor u en uw personeel een RIF kaart en/of druppel welke voor de buitenunit gehouden wordt om zo toegang te krijgen tot uw locatie.

Procesbewaking (megatronica)

Industriele en warmte camera's worden steeds vaker ingezet om groei en logistieke processen te controleren cq aan te sturen, wij werken hierbij vaak samen met locale en internationale ondernemingen. Maar wij leveren ook bijvoorbeeld IP camera's met een alarm in/uitgang, denkt u  bijvoorbeeld aan een vloeistof niveaumeter.
Is het water in uw silo onder een bepaald niveau? Dan krijgt u een bericht op uw telefoon, even in de App live kijken en terwijl u naar achteren loopt schakelt u in de zelfde App alvast een pomp aan.

ICT (netwerken)

Elke dag drie keer heen en weer fietsen om de veilingdocumenten in te voeren? Ojee net terug vergeet ik weer de documenten van de printer mee te nemen.
Slimme netwerkoplossingen in heel uw onderneming is geen probleem voor ons. Heeft u een slecht GSM bereik in uw tuin of schuur? Onze (waterdichte) WiFi accespoints geven de oplossing!

Kortom u ziet dat u met camera's niet alleen uw bezit en processen kunt veiligstellen, maar dat deze u ook nog eens veel tijd en ellende kunnen besparen. Als u de volgende keer voor de zoveelste keer weer eens voor niets naar de schuur bent gelopen of gefietst, denkt dan eens.... als ik daar nu een camera of slimme oplossing voor had!?

Voor bovenstaande slimme oplossingen belt u +31(0)174 764 341.

Voor Vision oplossingen, zelflerende software, robotics & automation, enginering & design werken wij samen met:
Gearbox Innovations