AcuSense van Hikvision herkent personen en voertuigen

De AcuSense-technologie van Hikvision biedt nauwkeurige detectie met IP camerabeveiliging gericht op de toekomst. Aangedreven door diepgaande algoritmen (zelflerend), onderscheidt AcuSense-technologie mensen en voertuigen van andere bewegende objecten. En dat is maar het begin. Vraag aan onze specialisten meer informatie over de toepassing en de mogelijkheden van deze toekomstgerrichte techniek welk vandaag de dag al leverbaar is.
Om AcuSense camerbeveiliging volledig te gebruiken kunt u een NVR recorder gebruiken uit de NI-I serie en IP camera's met modelnummers DS-2CD2xx6G2. AcuSense camera's met aan het eind /SL hebben een ingebouwde microfoon, luidspreker en alarmlicht. Met deze modellen kunt u mask-detection gebruiken. Bijvoorbeeld als iemand binnen het camerabeeld geen mondkapje draagt gaan de witte LED lichten knipperen, een audio bericht speelt af en u krijgt een puchmelding op uw SmartPhone.

Hier onder vindt u alle AcuSense producten waarmee uw camerasysteem voor u gaat werken, minder valse meldingen en alle incidenten in één simpel overzicht van foto's. Voor meer informatie of een afspraak belt u +31(0)174-764341.38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar AcuSense Camerabeveiliging in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.