Login voor onze actie prijzen!

De IP ANPR camera's (kentekenherkenning met database) op deze pagina worden gebruikt in verkeersvideobewakingssystemen met software welke kentekenplaten kan identificeren en een actie kan ondernemen, zoals het registreren van het kenteken in een database of het matchen van de plaat met een databaselijst voor toegangscontrole bijvoorbeeld het openen van een poort, slagboom of speedgate.


Sommige klanten mengen de termen en concepten van kentekenherkenning (LPR) en automatische kentekenherkenning (ANPR). Over het algemeen wordt LPR gebruikt om bewakingscamera's te beschrijven die in staat zijn om kentekenplaten vast te leggen die voldoende duidelijk zijn voor mensen en machines om te herkennen. Als u bijvoorbeeld video opneemt naar een DVR en teruggaat naar het bekijken van beeldmateriaal, kunnen de kentekenplaten worden gelezen. Het ontwerpen van een bewakingssysteem met ANPR is meestal technischer dan het ontwerpen van een traditioneel camerasysteem. Complete Beveiliging heeft getrainde videobewakingsingenieurs en kunnen u helpen bij het plannen en helpen ontwerpen van een systeem op basis van uw specifieke vereisten en doelen.

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. T: +31(0)174764341.1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP ANPR in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.