Login voor onze actie prijzen!

Een PTZ camera staat voor 'Pan, Tilt, Zoom', en deze kan kan op afstand draaien, kantelen en optisch in- en uitzoomen. Het is dus een op afstand bestuurbare camera welke via een camerarecorder, joystick, computer maar ook via een tablet of smartphone bestuurd kan worden.


De kwaliteit en innovatie van een PTZ camera's is in de laatste jaren erg verbeterd, een goed beeld in volledig donker, door mist heen kijken, smart objecten en/of personen volgen, heatmap en flir, alles kan!

Op deze pagina vindt u een selectie met PTZ camera's welke de beste prijs- kwaliteitsverhouding hebben.

TIP: Alle onderstaande Hikvision PTZ modellen met een E in het typenummer ondersteunen PoE, PoE+ of High PoE. Als u één of meerdere camera's gaat gebruiken welke PoE+ nodig hebben, is het slim om een NVR met ingebouwde PoE+ uit de DS-7700 line te kiezen, dat scheelt u weer extra PoE+ powerinjectors of een PoE+ switch. Klik hier voor alle IP recorders.
Op onze Facebook pagina staan de demo video's van de Hikvision DS-DE4182-AE en DS-2DE5220I-AE PTZ Full HD PTZ camera's voor buiten.

Voor meer productinformatie voor uw specifieke locatie? Vult u even ons contactformulier in of bel 0174-764341.15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Hikvision DS-2CD2Q10FD-IW

    Hikvision DS-2CD2Q10FD-IW HD IP (+WiFi) Pan Tilt Camera met microfoon en speaker

    Aanbiedingsprijs € 282,00 Normale prijs € 283,14

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP PTZ in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.