Complete Beveiliging is de online webwinkel voor alarmsystemen camerabeveiliging en toegangscontrole met een eerlijk advies en laagste prijs garantie.

Complete Beveiliging is een onderdeel van EDENCO Int. welke in het Westland gevestigd is.
Wij leggen de nadruk op persoonlijke aandacht aan onze klanten en mede doordat wij gecertificeerd zijn in beveiligingsbeheer en -techniek geven voor elke wens een goede passende oplossing.
Op het gebied van product advies en begeleiding maken wij het onderscheid tussen net wel en net niet!


Heeft u het vermoeden dat een personeelslid met andere zaken bezig is dan zijn werk? Mist u stelselmatig goederen uit uw omgeving of onderneming? Wilt u zich zelf, uw omgeving en uw eigendommen veilig stellen? Complete Beveiliging helpt u de waarheid te achterhalen door gebruik te maken van de beste systemen tegen scherpe prijzen. Aan de linker bovenkant van uw scherm vindt u alle categorieën van onze webwinkel.

Alle bedragen in onze webwinkel zijn incl. BTW. Bestellingen binnen Nederland boven € 100,- worden gratis aan u verstuurd, onder dit bedrag berekenen wij € 12,50 transportkosten. Als u zakelijk t.a.v. een buitelands BTW nummer binnen Europa wilt bestellen dan rekenen wij de werkelijke transportkosten. Neemt u dan wel eerst contact met ons op. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling tussen 1 en 3 werkdagen aangetekend aan u verzonden.

Wij zijn al ruim 12 jaar gespecialeerd in Hikvision en Jablotron beveiligingstoepassingen met Laagste Prijs Garantie! Ergens een andere prijs gezien? U kunt u bij ons altijd een gepaste offerte aanvragen.
Wij zijn er voor iedereen in Nederland welke wil behouden wat hij of zij zelf heeft opgebouwd.

Voor informatie kunt u ons van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken: 0174-764341.
Uiteraard kunt u ook even ons contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op (bezoek alleen op afspraak).