Hikvision DS-2CD2347G2-LU 4MP AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter

De Hikvision DS-2CD2347G2-LU AcuSence ColorVu IP camera geeft ook in het donker beeld in kleur oplossing door slim gebruik te maken van wit licht! De camera is voorzien van een ingebouwde microfoon en sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is!

Deze camera kan gezichten en voertuigen onderscheiden van andere bewegingen zodat u minder valse meldingen bij beweging binnen krijgt. Tevens hebben wij speciale firmware voor detectie van mondkapjes, u kunt de camera een audio opname laten afspelen als er een persoon zonder mondkapje in beeld komt.

In de afbeelding hier onder kunt u het verschil zien tussen infra-rood en wit licht techniek, links onder is de ColorVu camera met een 4mm lens.

Verschillen Hikvision ColorVu
omschrijving

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD2347G2-LU
€ 438,02
Hikvision DS-2CD2347G2-LU 4MP AcuSense ColorVu met ingebouwde microfoon en wit licht tot 30 meter kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar AcuSense Camerabeveiliging in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.