9,2

268 customer reviews

Advies op lokatie

U kunt tegen een gereduceerd tarief van € 65,- een advies bij u op lokatie bij ons aankopen, wij zullen in overeenstemming met u dit advies inplannen.

Voor advies bij u op locatie rekenen wij advieskosten van € 65,- incl. BTW welke vooraf per bankoverdracht of na advies bij u op locatie via PIN of contant verrekend dient te worden. Als u binnen 14 dagen na advies op locatie opdracht van diensten en/of producten bij ons afneemt zullen wij deze op de eindfactuur in mindering brengen.

Uiteraard kunnen wij de installatie en configuratie bij u op locatie op project basis of tegen een uren prijs met staffelkorting uitvoeren. Wij leveren materialen door heel Europa, maar voor installatiewerkzaamheden handteren wij een maximale afstand van 100 Km vanaf onze locatie te Naaldwijk, zie hier onze transportkosten.

U bent bij ons op het goede adres voor de installatie van uw toegangscontrole, alarm- en/of camerabewakingsysteem.BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
AOK
€ 65,00

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. AOK
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Advies op lokatie kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.