Hikvision DS-2TD2136-10 met een 10 mm thermische lens 384*288

Thermische camera's van Hikvision maken beveiliging en detectie mogelijk onder alle omstandigheden en op ongekende afstanden!

De DS-2TD2136-10 is uitgerust met een thermische lens en wordt standaard geleverd in een behuizing voorzien van germanium glas, IP66 gewaardeerd.
De thermische germanium lens kan door elke weeromstandigheid heen kijken en ook op grote afstanden detecteren met zeer hoge accuratie.Door de ingebouwde 10mm lens kan deze camera op afstanden van zelfs 900m voertuigen detecteren!
Uitgerust met onboard video analytics, is deze hoogwaardige warmtebeeldcamera in te zetten voor detectie van objecten op grote afstanden, onafhankelijk van de weers- of lichtomstandigheden van de omgeving.Smart Function (Thermisch beeld)
- Smart detection: intrusion detection, line crossing detection, region entrance detection, region exiting detection, audio exception detection
- Smart recording: support edge recording
- Smart encoding: support low bitrate and SVC adaptive codec technology

Thermal Imaging Module Function
- 384*288 resolution, high sensitivity sensor, support contrast adjustment
- Support shutter adjustment in various modes
- 3D DNR, 14 pseudo colors adjustable, image detail enhancement
- Support mirror image
- 15mm, 25mm and 35mm lens optional

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2TD2136-10
Hikvision DS-2TD2136-10 met een 10 mm thermische lens 384*288 kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP Thermisch in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.