Login voor onze actie prijzen!

Hikvision DS-2TD2235D-25 met een Full HD en 25 mm thermische lens 384*288

Thermische camera's van Hikvision maken beveiliging en detectie mogelijk onder alle omstandigheden en op ongekende afstanden!

De DS-2TD2235D-25 is uitgerust met 2 lenzen, zowel een thermische lens als een darkfighter visuele lens.
De Darkfigther lens heeft door zijn grote oppervlakte optimale prestaties ook wanneer er zeer weinig licht is. De thermische germanium lens kan door elke weeromstandigheid heen kijken en ook op grote afstanden detecteren met zeer hoge accuratie.Door de ingebouwde 25mm lens kan deze camera op afstanden van zelfs 1500m voertuigen detecteren!
Traditioneel worden thermische camera ingezet om aanvullende informatie te verstrekken voor de detectie doeleinden, maar ook andere standalone CCTV-camera's zijn altijd nodig voor de visuele beelden. Dit dual-lens model combineert thermische beelden met visuele beelden. Uitgerust met onboard video analytics, is deze hoogwaardige warmtebeeldcamera in te zetten voor detectie van objecten op grote afstanden, onafhankelijk van de weers- of lichtomstandigheden van de omgeving.
De visuele imager geeft levendig, hoge-resolutie HD-video weer van bewegende objecten en biedt daarmee de nodige aanvullende informatie.Thermal Imaging Module
• 384*288 resolution, high sensitivity sensor, support contrast adjustment
• 24/7 long-distance surveillance, 25mm and 50mm lens optional
• 3D DNR, 14 pseudo colors adjustable, image detail enhancement
Visible light Module Function
• Ultra low light, high performance1/1.8" progressive CMOS sensor, up to 1920*1080
• Smart IR Function
• High-performance IR array, up to 120m IR distance
Smart Function (Thermal Imaging)
• Advanced fire detection algorithm
• Powerful behavior analysis algorithm: Line crossing, Intrusion, Region Entrance & Exit

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2TD2235D-25
Hikvision DS-2TD2235D-25 met een Full HD en 25 mm thermische lens 384*288 kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Camera's IP Thermisch in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.