Hikvision DS-KB8113-IME1 Full HD IP deurbel intercom

De Hikvision DS-KB8113-IME1 is de vervanger voor model DS-KB8112-IM. Nu met Full HD beeld, een bredere kijkhoek en u keuze uit 19 verschillende talen. U kunt deze zowel los als IP deurbel als in combinatie met een binnenpost gebruiken. Deze intercom biedt u scherpe beelden van de buitensituatie, te samen met een zuivere audioverbinding zodat u zowel op de eventuele lokale binnenunits als buitenshuis via de gratis Hik-Connect App op uw mobiel of tablet een duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker. U kunt in combinatie met binnenunit(s) en als losse IP deurbel via de App een deur of poort elektronisch openen, of als losse IP deurbel een bestaande akoestische deurbel / gong aansturen.

Veel van onze klanten hebben eerst een IP deurbel van bijvoorbeeld Ring of Secufirst geprobeerd maar komen uiteindelijk toch bij de DS-KB8113-IME1 IP deurbel van Hikvision uit. Dit is gewoon de beste IP deurbel in Europa, geen plastic rommel maar IP66 waterdicht en zelfs IK9 BOM-PROOF..!

U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken.
Deze buitenunit heeft tevens een eigen webinterface en een VideoStream zodat u de beelden op een externe NVR of NAS kunt opnemen.
Een ander voordeel is dat u deze buitenunit 30° in zijn huis naar links en rechts kunt positioneren zodat u de camera op de persoon voor de deur kunt richten.

NOTE: dit product heeft geen mogelijkheid voor interne opslag van beelden, dus wilt u de beelden op een later tijdstip terug kijken heeft u of een binnenunit nodig, of een recorder (NVR), of kunt u de beelden via FTP naar een eigen opslag uploaden.

Het verschil met model DS-KB8112-IM is dat deze een Full HD beeld met een bredere kijkhoek geeft en u de keuze uit 19 verschillen talen heeft.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-KB8113-IME1
€ 294,03
Hikvision DS-KB8113-IME1 Full HD IP deurbel intercom kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP video intercom vast in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.