Een Hikvision LPR systeem geeft u de mogelijkheid voor het verlenen van toegang tot een bepaalde parkeerplaats en/of parkeergarage.


License Plate Recognition of ook wel kentekencamera met toegangscontrole software. De basis van een LPR systemen is een lichtgevoelige camera en vaak met behulp van een krachtige camerarecorder (NVR). Door een trigger wordt er bepaald wanneer de software een beeld moet analyseren. Het verwerken van deze beelden duurt ongeveer 1 seconde.

In het LPR systeem kunnen allerlei instellingen gedaan worden zoals reserveringen, tellingen, tijdsblokken, kentekens blokkeren, tevens is het terugzoeken naar kentekens met de daarbij behorende beelden zeer gebruiksvriendelijk. Een LPR camera kunt u in de regel niet meer gebruiken als beveiligingscamera, simpelweg omdat deze ingesteld staat op het gedeelte waar het kenteken van het voertuig bevindt. Administratief heeft een LPR systeem ook voordelen, alleen een whitelist invoeren en bijhouden in de database is voldoende.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij geven naar aanleiding van uw wensen altijd de beste oplossing.2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. DS-2CD4A25FWD-IZHS

    Hikvision DS-2CD4A25FWD-IZHS FULL HD IP Bullet Kenteken Camera (140 dB WDR)

    Aanbiedingsprijs € 825,00 Normale prijs € 1.180,96
  2. DS-2CD4625FWD-IZHS

    Hikvision DS-2CD4625FWD-IZHS FULL HD IP Bullet Kenteken Camera (140 dB WDR)

    Aanbiedingsprijs € 880,00 Normale prijs € 1.749,66

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar Hikvision IP kentekenregistratie (LPR) in onze webwinkel.
De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, advies en ondersteuning. Voor advies en informatie belt u +31(0)174 764 341.