EDIMAX EA-IO9D WiFi staafantenne 9 dB 2.4 GHz optioneel voor DS-7104NI-SL/W

EDIMAX EA-IO9D WiFi staafantenne 2.4 GHz 9 dB

Voldoet aan de standaarden IEEE 802.11b/g/n
9 dBi high-gain antenne met antennevoet voor op tafel
Universele RP-SMA-connector voor de aansluiting van de meeste draadloze apparaten

De Edimax EA-IO9D is een zeer krachtige 9 dBi omnidirectionele antenne om het signaal te verbeteren en de dekking van het draadloze netwerk bij u thuis en op kantoor te vergroten.

Verbetering van het draadloze signaal en het bereik
Als de EA-IO9D op een draadloos accesspoint of router wordt aangesloten, vergroot u het draadloze dekkingsbereik. Bovendien verbetert de antenne het overdrachtsbereik, als deze op een draadloze adapter wordt aangesloten.

9 dBi high-gain antenne
De antenne kan 360° worden gedraaid. Universele RP-SMA-stekker voor flexibele verbindingen De antenne is niet alleen compatibel met Edimax-apparaten, maar ook met de meeste draadloze apparaten die met een RP-SMA-interface zijn uitgerust.

Signaaloverdracht in alle richtingen
De antenne is omnidirectioneel, zodat deze signalen uit alle richtingen kan ontvangen en naar alle richtingen kan zenden. De antenne is de beste oplossing voor dekking uit en naar alle richtingen.

Geen software of drivers nodig
De originele antenne van uw apparaat losschroeven en deze door de EA-IO9D vervangen, is alles wat u hoeft te doen. De antenne begint te werken, zodra hij in positie is gebracht.

Max. signaalversterking: 9 dB
Locatie: Binnen
WiFi-frequentie: 2.4 GHz
Categorie: WiFi staafantenne
Temperatuurbereik: 0 ‑ 40 °C
Antenne-aansluiting: RP‑SMA‑stekker
Reflectiehoek: Horizontaal: 360° Verticaal: 15° tot 20 °
Lengte: 34 cm

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
EA-IO9D
€ 24,14
EDIMAX EA-IO9D WiFi staafantenne 9 dB 2.4 GHz optioneel voor DS-7104NI-SL/W kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.