9,2

268 customer reviews

Grumpy 1800 mistmachine 300m3 in 15 seconden, max 1800m3

De Grumpy 1800 is de snelste mistgenerator in de wereld, hij kan maar liefst 1800 m3 in slechts 60 seconden met beide cilinders volledig van mist voorzien. In de mistgenerator zitten twee cilinders die geschikt zijn voor éénmalig gebruikt. U heeft dus niet de noodzaak van dure en gecompliceerde vullingen, de cilinder kunt u een zeer gemakkelijke manier wisselen. De cilinders zijn 3 jaar houdbaar (expiratiedatum staat op de cilinder) en zijn scherp geprijsd. Grumpy heeft een nieuw en gepatenteerd dubbel cilinder systeem waarmee gebruik wordt gemaakt van 100% van de vloeistof in de cilinders zonder afval en dankzij drukregeling schakelt het automatisch uit de eerste cilinder naar de tweede, zelfs tijdens het uitstoten van mist. Kan worden aangesloten op een alarmsysteem. Het is de ideale keuze voor middelgrote ruimtes. Het systeem is uitgerust met een USB-poort voor parameters van de machine. Grumpy kan worden aangesloten op een alarmsysteem. De mist laat geen aanslag achter en is op waterbasis. Het is dus niet schadelijk voor omgeving of gezondheid.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
Grumpy 1800
€ 2.413,95

De beste kwaliteit speciaal voor u geselecteerd en voor de juiste prijs.

Meer informatie
Art.nr. Grumpy 1800
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

Grumpy 1800 mistmachine 300m3 in 15 seconden, max 1800m3 kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.