Login voor onze actie prijzen!

Hikvision IP camera's en Hikvision NVR recorders zijn bedraad en draadloos (WiFi) leverbaar, zeer eenvoudig te installeren en zorgen voor een professionele kwaliteit

De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders zijn voorzien van Nederlandstalige menu's waardoor het instellen nog eenvoudiger wordt, deze recorders zijn gemaakt om 24/7 actief te zijn en bieden slimme oplossingen om opname te maken van uw eigendommen.

Indien de NVR of losse IP camera('s) gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kunnen de beelden op Windows en Mac machines worden benaderd via een webbrowser en/of de iVMS-4200 video management software, voor smartphones en tablets is de app iVMS-4500 beschikbaar. Kortom, Hikvision is een flexibele, gebruiksvriendelijke en goede keus voor u camera-installatie voor woning en/of bedrijf.


Aangezien Complete Beveiliging HIKVISION Benelux Dealer Partner is geniet u bij ons i.p.v 24 maanden nu 36 maanden fabrieksgarantie vanuit Hikvision op de geleverde materialen.

Onder ons logo vindt u alle categorieën met alle producten.
Als u een product mist in ons assortiment neemt u dan gerust contact met ons op, wij kunnen 99% van alle Hikvision producten leveren.


Hikvision IP camera's geven de beste kwaliteit voor een juiste prijs!