Hikvision Online Monitoring Service Hik-ProConnect

Optioneel kunnen wij uw alarmsysteem en/of camerasysteem voor u monitoren en onderhouden, als er een probleem met een Hikvision alarm en/of camerabeveiligingssystemen is zullen wij hiervan op de hoogte stellen en een passende oplossing bieden.

Wij kunnen bijvoorbeeld controleren of al uw camera's online zijn, zo bent u zeker dat alle camera's beeldopnames maken. Of dat er een beiligingsupdate is voor uw systeem.

U moet weten dat wij altijd eerst digtaal uw toestemming zullen vragen t.b.v. gewenst onderhoud en u deze moet goedkeuren in uw Hik-Connect App. U bepaalt telkens waar wij toegen toe krijgen en hoe lang.

Wij kunnen dus niet uw beelden bekijken of bijvoorbeeld uw alarmsysteem uitzetten. Deze service kunnen alleen officieel geregistreede Hikvision installateurs u bieden.

Als u wenst dat wij u helpen met deze service is voor elk alarm- camera- of intercomsysteem op jaarbasis aaneensluitend een licentie nodig. U kunt er uiteraard ook voorkiezen om bijvoorbeeld alleen uw camerabeveiligingssysteem te laten monitoren door ons.

Voorbeeld

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
HPC-DEVICE-001/1Y
€ 48,00
Hikvision Online Monitoring Service Hik-ProConnect kost minder bij Complete Beveiliging. Door ons product filter is het altijd makkelijk zoeken naar in onze webwinkel. De beste beveiligingsproducten voor u geselecteerd met laagste prijsgarantie, goede service, advies en ondersteuning.