Login voor onze actie prijzen!

De verschillen

Het grootste verschil tussen ons en andere bedrijven in de beveiligingstechniek is dat wij buiten beveiligingstechniek ook al meer dan 15 jaar ervaring hebben in netwerk-,  automatisering-, elektro- en opsporingstechniek(en). Daardoor kunnen wij u een goed en compleet advies geven en uw object(en) beveiliging.

Wat het meest interessant bevonden wordt door onze klanten ons advies, scherpe prijzen en goede service.

Door direct in te kopen bij Europese distributeurs van merken zoals ABUS, Hikvision, Jablotron en Marmitek vindt u bij ons veel producten een stuk goedkoper dan elders. Wij hanteren laagste prijs garantie t.o.v. andere installateurs binnen het marktsegment beveiliging, parallelle import, aanbieders welke ook producten buiten ons marktsegment verkopen en studenten op zolderkamertjes zijn uitgesloten. Mocht u een product elders goedkoper aantreffen of zoekt u een product welke (nog) niet in onze webwinkel staat neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Aangezien wij HIKVISION Benelux Dealer Partner zijn geniet u bij ons i.p.v 2 jaar nu 3 jaar fabrieksgarantie vanuit Hikvision op de geleverde materialen.

Wilt u graag extra zekerheid en vertrouwen? Vanaf heden is de standaard garantieperiode voor een vast aantal productlijnen verlengt naar 5 jaar, zonder extra kosten!

De verlengde standaard garantie is van toepassing op de volgende productlijnen: Klik hier voor het complete overzicht.

IP Camera: DS-2CD3, DS-2CD5, DS-2CD6, DS-2CD7, iDS-2CD7, iDS- 2CD8, DS-2XC, DS-2XE, DS-2DB
PTZ & PanoVu: DS-2DP, DS-2DF, DS-2DY, iDS-2S
Thermisch: DS-2TD, DS-2TX
NVR: I series NVR, DS-A
Verkeer: DS-TCM

Naast de verlengde garantieperiode van 5 jaar biedt Hikvision tevens aanvullende premium service met advanced replacement. Heeft u een defect product binnen de verlengde standaard garantieperiode dan kunnen wij onmiddellijk een vervangend exemplaar voor u aanvragen en ontvangen. Zo kan vervanging snel en effectief plaatsvinden, zonder dat een apparaat eerst opgestuurd hoeft te worden ter reparatie. Dit gebeurt namelijk pas achteraf.

Deze premium service is beschikbaar voor een beperkt aantal producten die in de “Kernproducten Catalogus 2020-2021” kunnen worden gevonden.

Vaak investeren bedrijven en particulieren pas in beveiligingstechnieken na een vervelende gebeurtenis waardoor er al emotionele en financiële schade is geleden. Voorkomen is echt beter dan genezen! CompleteBeveiliging.nl zorgt dat uw privacy privé en zakelijke informatie gewaarborgd blijft.

Een goed advies bij u op lokatie?

Binnen een straal van 100 Km berekenen wij voor ons advies slechts € 65,- incl. BTW! . Als u binnen 14 dagen na advies op lokatie opdracht van diensten en/of producten bij ons afneemt zullen wij deze op de eindfactuur in mindering brengen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0174-764341.

LET OP!

Binnen onze branche zijn een aantal partijen welke producten via parallele import binnen Europa verkopen, dit is andere hard- en software dan dat wij leveren. U geniet dan geen garantie binnen Europa! Tevens heeft u grote kans dat u na een update op een cursus Chinees moet, een Europeese taal zal niet meer selecteerbaar zijn.