Beveiligingtechniek blijft maatwerk, waar wij al meer dan 14 jaar ervaring in hebben

Ondersteuning                                                                                                                           Download TeamViewer voor Windows   Download TeamViewer voor Mac OS
Onze klanten ervaren hierdoor het verschil tussen "net wel" en "net niet".

Wilt u een passend advies op maat, een offerte aanvragen of heeft u een vraag, neemt u dan contact op via het
contactformulier, wij zullen u dan uiterlijk binnen 2 werkdagen een passend antwoord geven.

Voor advies bij u op locatie rekenen wij advieskosten van € 65,- incl. BTW welke vooraf per bankoverdracht of na advies bij u op locatie via PIN of contant verrekend dient te worden. Als u binnen 14 dagen na advies op locatie opdracht van diensten en/of producten bij ons afneemt zullen wij deze op de eindfactuur in mindering brengen.

Uiteraard kunnen wij de installatie en configuratie bij u op locatie op project basis of tegen een uren prijs met staffelkorting uitvoeren. Wij leveren materialen door heel Europa, maar voor installatiewerkzaamheden handteren wij een maximale afstand van 100 Km vanaf onze locatie te Naaldwijk, zie hier onze transportkosten.
U bent bij ons op het goede adres voor de installatie van uw toegangscontrole, alarm- en/of camerabewakingssysteem.

Ondanks dat beveiligingsproducten steeds makkelijker door de eindgebruiker zelf te installereren en configureren zijn blijven het Expert producten, daarom adviseren wij u om zich goed in te lezen en bij vragen ons contactformulier in te vullen voordat u één of meerdere producten aankoopt. Als een geleverd product niet naarbehoren functioneerd vragen wij u om dit eerst via ons contactformulier te melden. Als in overleg door ons de storing gegrond is verklaart ontvangt u van ons een RMA nummer en kunt u het product onder vermelding van dit RMA nummer aan ons retourneren waarna wij het desbetreffende product zullen controleren, repareren en/of vervangen. Zie hier onze leveringsvoorwaarden.


Mocht u hulp nodig hebben t.b.v. router configuratie DVR, NVR of IP camera dan kunt u een afspraak maken voor een supportconsult, dan kunnen wij u op afstand eventueel helpen.
Download de gratis applicatie TeamViewer voor Windows of Mac, zorgt u er wel voor dat u vooraf de gebruikersnaam en wachtwoord van de internet router voorhanden heeft!?

Voor ondersteuning op reeds uitgevoerde diensten en aangekochte artikelen kunt u ons bellen op +31(0)174-764341.

Voor persoons- object- evenementen- horecabeveiliging en winkelsurveillance werken wij samen met: